Thuis

Lyrin Industrial Corporation Limited

China Lyrin Industrial Corporation Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Lyrin Industrial Corporation Limited

1 2 3
Lyrin Industrial Corporation Limited Lyrin Industrial Corporation Limited Lyrin Industrial Corporation Limited
het venster toont 1 het venster toont 2 Bedrijf opgebouwd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : LYRIN, SINOPEC, ENZ.
Jaarlijkse omzet : 3 000 000-USD5 000 000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Lyrin Industrial Corporation Ltd wordt erkend als een proffessor wereldwijd van de siliconeoplossing in China en het aming bij het voorzien van kwaliteitsgoederen van de beste dienst aan onze klanten met de meest economische prijs.

 

Lyrin Industriële Corp.Ltd is een privé gehouden fabrikant en leveranciersbedrijf dat in 2008, Tchang-cha, Hunan.In wordt opgericht het vroege stadium, werkt ons bedrijf hoofdzakelijk in siliconevloeistof, worden het siliconedichtingsproduct, het acryldichtingsproduct en de plakband, de fabrieken afzonderlijk gevestigd in Hunan en Shandong.


wegens markt en klantenvereiste, spreidde ons bedrijf ons bedrijfswerkingsgebied aan fumed kiezelzuur, witte olie en andere dichtingsproducten uit, die gebouwde vaste en strategische samenwerking met hoogste fabrikanten in volledig geregistreerd Hunan Tengcan Lyrin de Technologieco. van China.We ook, Ltd in 2016 zijn om onze zaken en markt beter te ontwikkelen en te vergroten.

 

Het belangrijkste beheersconcept LYRIN is dat de kwaliteitswaarden op elk stap en niveau van organisatie moeten worden toegepast. Wij zijn geëngageerd aan het al silicone en andere producten zijn strikt overeenstemming met ISO-9001:2015.


Ons R&D-team controleert en waarborgt onze goederenkwaliteit withh altijd elke orde. De kwaliteit is het meeste prioritaire ding.

 

LYRIN neemt persoon als basis en waardeert technologie. Begeleid door markt, houdt ons bedrijf verhogend input, die technologische innovatie houden om aan de marktvereisten te voldoen en kwaliteitsproducten en de volledige naverkoopdienst te verlenen voor elke cliënt.

Contactgegevens
Lyrin Industrial Corporation Limited

Contactpersoon: Miss. Emma Xie

Tel.: 86-731-82571800

Fax: 86-731-8526-2051

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)