Thuis ProductenZeldzame aardeoxyden

De professionele Zeldzame aardeoxyden zouten Witte Kristallijne Hoge Indexwaarde

De professionele Zeldzame aardeoxyden zouten Witte Kristallijne Hoge Indexwaarde

  • Professional Rare Earth Oxides Salt White Crystalline High Index Value
  • Professional Rare Earth Oxides Salt White Crystalline High Index Value
 • Professional Rare Earth Oxides Salt White Crystalline High Index Value

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: LYRIN
  Certificering: SGS
  Modelnummer: 4N

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: onderhandelingen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: Scandium van 1kg/bag/bottles 25kg/carton-4N-6N oxyde
  Levertijd: 5-7 dagen
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Formule:: Sc2O3 inhoud: Sc2O3/TREO 99,99%
  EINECS: 235-042-0 CAS Nr:: 12060-08-1
  Kleur: witte kristallijn Molecuulgewicht: 137.91

  Algemene Inleiding van Scandium Oxyde Sc2O3
   
  Scandium (III) oxyde, Sc2O3, ofscandia, iseenhoogsmeltendzeldzame aardeoxyde. Het wordtgebruiktindevoorbereidingvananderescandiumsamenstellingenevenalsinsystemenop hoge temperatuur(voorzijnweerstandtegenhitteenthermischeschok), elektronischekeramiek, englassamenstelling(alshelpermateriaal).
   
  Scandium (III) oxyde, Sc2O3, keurt een kubieke kristalstructuur goed (puntgroep: viervlakkig (Th), ruimtegroep: Ia3) bevattend 6 gecoördineerde metaalcentra. De analyse van de poederdiffractie toont SCO-bandafstanden van 2.159-2.071Å.
   
  Scandium het Oxyde, Sc2O3, is een isolatie met een bandhiaat van eV 6,0.
   
  Scandium het oxyde, Sc2O3, is de primaire vorm van geraffineerde die scandium door de mijnbouw wordt geproduceerd. Scandium-rijke ertsen, zoals thortveitite (Sc, Y) 2(Si2O7)enkolbeckiteScPO4·2H2O is zeldzaam, nochtans zijn de spoorhoeveelheden scandium aanwezig in veel andere mineralen. Scandium het oxyde wordt daarom overwegend geproduceerd als bijproduct van de extractie van andere elementen.
   
  Scandium het oxyde, Sc2o3, is de primaire vorm van geraffineerde die scandium door de mijnbouw wordt geproduceerd, die tot het maken het beginpunt voor al scandium chemie.
   
  Scandium het oxyde, Sc2O3, reageert met de meeste zuren op het verwarmen, om het verwachte gehydrateerde product te produceren. Bijvoorbeeld, het verwarmen buitenmate waterige produceert HCl gehydrateerde ScCl3·nH 2O. Ditkanvochtvrijdoorverdampingtot ze droog zijnin aanwezigheid vanNH4Cl, methetmengsel diedanwordengemaaktdoorverwijderingvanNH4Cldoorsublimatiebij300-500°C.[4]wordengezuiverd De aanwezigheid van NH4Cl wordtvereist, alsgehydrateerdeScCl3·nH 2O zouanderseenmixedoxychlorideophetdrogenvormen.
   
  Sc2O3 + 6 HCl + x H2O→2ScCl3·NH 2O+3H2O
   
  ScCl3·nH 2O+ n NH4Cl→ScCl3 + n H2O+ n NH4Cl
   
  Eveneens, wordt het omgezet in gehydrateerde scandium (III) triflate (Sc (OTf) 3·nH 2O)dooreenreactiemettrifliczuur.
   
  Metaalscandium wordt geproduceerd industrieel door de vermindering van scandium oxyde; dit gaat via het fluoride van omzettingstoscandium door een vermindering wordt gevolgd te werk met metaalcalcium dat. Dit proces is op één of andere manier gelijkaardig aan theKrollproces voor de productie van metaaltitanium.
   
  Scandium het oxyde (Sc2O3) vormt scandate zouten met alkali, in tegenstelling tot zijn hoger oxyde van het ambtgenotenyttrium en lanthaanoxyde (La2O3), bijvoorbeeld vormt K3Sc(OH) 6 met KOH. In dit, toont scandium meer gelijkenis met aluminiumoxide.
   
  Scandium het oxyde, Sc2O3, veroorzaaktdelagenvan de hoog-indexfilmdieaangolflengtenzokortzoals225NMinhetUVgebiedtransparantzijn. Defilmszijnonoplosbaarenhard.
   
  Scandium de oxyde (Sc2O3) films vereisen een elektron-straal bron om verdampingstemperatuur te bereiken. De amorfe films kunnen onder het substraattemperatuur van 150° worden gedeponeerd C.
   

  Gebied van transparantie: ~250 NM aan >5 µm
  R.i.: 300 NM: 1.95
  400 NM: 1.90
  500 NM-700 NM: 1.85

   
  De Synoniemen Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  scandium oxyde, scandium oxyde (Sc2O3), scandium (III) oxyde, discandiumtrioxide, scandia, scandium sesquioxide, scandium (III) - oxid, scandium-iii, scandium (III) oxyde, scandiumoxid, CAS# 12060-08-1, EINECS 235-042-0
   
  De Benoemingen Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  a) Chemische Naam: Scandium (iii) oxyde
   
  b) Chemische Formule: Sc2O3
   
  De Beschrijving Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  a) Scandium het oxyde is een lichtgewicht vuurvast oxyde. Het komt uit verscheidene bronnen met inbegrip van mineralen, bepaald uraniumafval en sommige fosfaatertsen.
   
  b) Scandium het oxyde is een hoogte smeltend wit die vast lichaam in systemen op hoge temperatuur (voor zijn weerstand tegen hitte en thermische schok) wordt gebruikt, elektronische keramiek, en glassamenstelling (als helpermateriaal).
   
  De Chemische Beschikbare Eigenschappen Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  99,9% tot 99.9999%
   
  Beschikbare de Fysische eigenschappen Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  Doelstellingen, stukken, en poeder
   
  De Typische Toepassingen Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  Hitte en thermische schokweerstand in systemen op hoge temperatuur, elektronische keramiek en als helpermateriaal in glassamenstelling.
   
  De hoge indexwaarde, de transparantie, en de laaghardheid maken scandium oxyde voor de hoge indexcomponent van UV, AR en banddeklagen geschikt. De hoge schadedrempels zijn gemeld voor combinaties met siliciumdioxyde of magnesiumfluoride voor gebruik in AR, beamsplitters, en bandfilterdeklagen bij 248 NM en 351 NM.
   
  Scandium Oxydepoeder die (Sc2O3) verpakken
   
  De kruiken, emmers, trommels, vermenigvuldigen document zakken, bulkzakken en houtvezelplaatcontainers. Voor verdere informatie bij de verpakking van optiescontact READE
   
  De Status Scandium van het Oxydepoeder (Sc2O3) TSCA (SARA Titel III)
   
  Vermeld niet. Voor verdere informatie te roepen gelieve E.P.A bij 1.202.554.1404
   
  Scandium het Aantal van CAS van het Oxydepoeder (Sc2O3)
   
  CAS# 12060-08-1
   

   

  Contactgegevens
  Lyrin Industrial Corporation Limited

  Contactpersoon: silicone

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)